Objectbeveiliging

De medewerkers van Westland Security zijn gespecialiseerd in objectbeveilig. Wij schrijven een passend beveiligingsplan voor uw bedrijf waarin wij natuurlijk niet voorbij gaan aan de wensen van onze klanten. Onze beveiligers kunnen u assisteren bij de opening van uw pand, uitgangs en toeganscontroles ten uitvoer brengen, sleutelregistratie maken enzovoort. Kortom, onze beveiligers zal ervoor zorgen dat uw gasten en uw personeel zich veilig in en rond uw pand kunnen begeven.

Objectbeveiliging van Westland Security

Gespecialisseerde Objectbeveiliging

De beveiliging van gebouwen en terreinen houdt niet alleen meer s'avonds en s'nachts in, er is tegenwoordig ook overdag professioneel toezicht op leveranciers en bezoekersen met in- en uitgaande goederen nodig. Bedrijven hebben vaak te maken met inbraak, diefstal enfraude. Met onze objectbeveiliging wordt de beveiliging van uw gebouwen en terreinen én tevens de veiligheid van personeel zeker gesteld.

Goed Opgeleide objectbeveiligers

WestlandSecurity beschikt over ervaren en goed opgeleide objectbeveiligers die niet alleen zorgen voor de beveiliging van uw object, maar zij weten ook hoe er opgetreden moet worden in een onveilige situatie. Onze medewrkers kunnen voor korte of langere periode flexibel worden ingezet bij welke opdrachtgever dan ook. Denk hierbij aan functies als huismeester, brandwacht, evenementenbeveiliger of receptionist. Objectbeveiligers kunnen bij onverwachte calamiteiten tevens op ad hoc basis worden ingezet.

Brand- en Sluitrondes

Een gedegen afsluiting van uw bedrijfspand is van belang. Desalniettemin komt het regelmatig voor dat dit niet goed gebeurd met alle gevolgen van dien. Daarom is het een goed idee om uw bedrijf af te laten door gespecialiseerde objectbeveiligers. U kunt erop vertrouwen dat er geen mensen meer in het pand aanwezig zijn en dat uw pand correct is afgesloten, en dat er gecontrolleerd is dat er geen brandgevaar is en wordt voorkomen.