Recreatie Beveiliging

Als beheerder van een recreatie park, camping of pretpark wilt u altijd dat uw gasten en medewerkers zich veilig kunnen voelen tijdens het verblijf of werkzaamheden. De veilgheids experts van Westland Security zijn specialisten op het gebied van veiligheid op en rond uw en recreatie bedrijf.

Recreatie Beveiliging van Westland Security

Niet alleen beveiliging

Omdat wij heel goed weten dat beveiliging vaak wordt gezien als een noodzakelijke kostenpost kunnen wij van dienst zijn met nevendiensten om zo nuttig mogelijk te zijn. Of het daarbij gaat om in en uit checken van gasten, het controleren van het zwembad, het opruimen van wat zwerfvuil, het opruimen van een terras of het regelen van het verkeer tijdens drukke dagen, onze servicemedewerkers staan altijd voor u klaar en zullen zonder dat de veiligheid in het gevaar komt u graag assisteren waar het nodig mocht zijn.

Gespecialisseerde Recreatiebeveiliging

Onze beveiligers registreren een uitgebreide rapportage van alle werkzaamheden en bijzonderheden en houden tevens een registratie bij wat betreft eventuele defecten en reparatie werkzaamheden staan vermeld. Onze medewerkers spreken naast vloeiend Nederlands ook Duits en Engels.

Ervaren Campingbeveiligers

Naast de verplichte diploma's heeft ons personeel ruime ervaring in beveiliging van campings, zij beschikken allen over de diploma's BHV, EHBO en aantekening kinder EHBO. Alle medewerkers van Westland Security worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste ontwikkelingen qua veiligheid in het algemeen. Onze medewerkers worden uitgerust met een mag-lite, EHBO tas en portofoon en houden tijdens hun werkzaamheden regelmatig contact met onze meldkamer.